4 ταβέρνες για μετά το μπάνιο

Πού τρώμε μετά το μπάνιο;

4 ταβέρνες για μετά το μπάνιο

Πού τρώμε μετά το μπάνιο;

4 ταβέρνες για μετά το μπάνιο

4 ταβέρνες για μετά το μπάνιο

1. Ροδιά (στην άκρη των Καλών Νερών)

Μια ταβέρνα στα Καλά Νερά ιδανική για οικογένειες για παιδιά, μακριά από κάθε τι τουριστικό, σε μια ήσυχη και απόμερη τοποθεσία που δεν φαίνεται καν από τον δρόμο. Σε μια μεγάλη αυλή με λουλούδια δίπλα στη θάλασσα, με αραιά τοποθετημένα τραπέζια κάτω από καταπράσινες μουριές, θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια και καλαμαράκια, αληθινές τηγανητές πατάτες και εξαίσιο σπιτικό κρασί.  

2. Λιοστάσι (κοντά στις Μηλιές)

Επιστρέφοντας από το μπάνιο σας στο ανατολικό Πήλιο, σταματήστε εδώ για το βραδυνό σας. Μέσα στην απόλυτη ησυχία των χωραφιών με τα ελαιόδεντρα, κάτω από τον σκοτεινό ουρανό με το αστραφτερό φεγγάρι, θα κλείσετε την ημέρα σας με τον πιο νόστιμο τρόπο. Στο Λιοστάσι σε υποδέχονται με τσίπουρο και το φαγητό είναι σχεδόν μαμαδίστικο με ελληνικά πιάτα λίγο «πειραγμένα».  

3. Περόνιο (στην Αγριά)

Μοντέρνο, καθαρό και δίπλα στη θάλασσα, παραμένει ανοικτό όλη μέρα και σίγουρα η καλύτερη ώρα για να το επισκεφτεί κανείς είναι γύρω στο ηλιοβασίλεμα μετά το μπάνιο. Μην παραλείψετε να παραγγείλετε τη σπιτική κοπανιστή με το φρυγανιστό ψωμάκι και τις υπέροχες σαλάτες.   

4. Αύρα (στην ανατολική είσοδο της πόλης του Βόλου)

Πριν επιστρέψετε στο ξενοδοχείο ή το διαμέρισμά σας στον Βόλο, παρατείνετε λίγο ακόμη τη θαλασσινή «αύρα» στο παλαιότερο εστιατόριο της πόλης (1883). Ολόκληρη η αμμουδένια παραλία μετατρέπεται κάθε βράδυ στο πιο μεγάλο υπαίθριο φαγάδικο. Το σέρβις είναι γρήγορο από μια στρατιά αγοριών που τρέχουν να σας εξυπηρετήσουν. Σουβλάκια, σαρδέλες και ποικιλία μπύρας είναι τα πιο παραδοσιακά πιάτα.